Hur handlar du?

Hur handlar du?

För att kunna handla i vår webbutik måste du vara registrerad som kund hos oss, genom att först “Skapa ett konto” på vår hemsida. Endast svenska företag eller andra juridiska personer i Sverige kan handla i webbutiken.
Ingen betalning sker vid orderläggningen utan faktura skickas först när godset har levererats.

Registrera dig som kund
Om du inte redan är kund hos oss så kan du med ett enkelt klick registrera dig på “Skapa ett konto” (höger längst upp) och därefter följa dess instruktioner.

Observera! Det är viktigt att du noggrant fyller i dina uppgifter, särskilt dina leveransuppgifter. Vid varje felaktig adresserad sändning tar fraktbolag ut ca 250 kronor i extraavgifter för att styra om transporten. En kostnad som vi är tvingade att föra vidare om adressen är felaktigt ifylld. 

Två olika sätt att handla i butiken
Lägg till olika produkter i Kundvagnen och klicka därefter på ikonen för “Kundvagn” längst upp i högra hörnetera dig som kund

Handlar du ofta samma produkter är det smidigare att du handlar via din “Inköpslista”. Den finns till vänster om Kundvagnen högst upp till höger. Det förutsätter att du tidigare har gått in på varje produkt och lagt till dem i din inköpslista. Det görs genom att klicka på produktbilden och sedan klicka “Lägg till i inköpslistan”

Kundvagnen (högst upp till höger)
När du väl är inne i “Kundvagnen” så ser du alla produkter som du valt och finns nu i din Kundvagn. Här kan du öka eller minska antalet produkter, eventuellt stryka produkter. Du kan också se vad produkten kostar samt vad fraktkostnaden blir.  Men du kan också välja att hellre hämta dina varor själv vid vårt lager i Mölnlycke om du önskar det. 

Kassan
I “Kassan” finns uppgifter om vad du beställt samt detaljer om din fakturering. Om du har fyllt i alla fakturerings- och leveransuppgifter samtidigt som du registrerade kontot så kommer dessa att finnas med i kassan, annars måste dessa uppgifter fyllas i vid kassan.
Notera att om faktureringsadress och leveransadress skiljer sig åt, så är det viktigt att man klickar på Ikonen ”Leverera till annan adress”. Detta gäller alltid även om du fyllt i annan leveransadress när du registrerade kontot.
När du väl är nöjd med alla detaljer så klickar du ”Slutför köp” och då får du upp en bekräftelse på din beställning samt att denna skickas till din epost.   

Leverans
Normalt levereras din beställning inom 1–3 dagar med DHL. Om din vara är slut i lager kommer du få information om detta vid din beställning. 

Betalning
Faktura skickas antingen till din epost eller via posten efter att din beställning lämnats över till fraktbolaget. Betalningsvillkoren är 30 dagar netto. Efter förfallodagen debiteras dröjsmålsränta med 1,5% per månad. Sedvanlig kreditprövning görs på alla nya kunder. Vi förbehåller oss rätten till prisjusteringar. Säljaren förbehåller sig äganderätten tills full likvid erhållits för såld vara.

Orderhistorik
Dina tidigare ordrar kan du hitta under “Hej + Ditt namn”. Om du klickar på en order visas utförligare information, samt alla orderrader. Du kan kopiera en order och använda samma underlag när du vill handla på nytt.